Электронная библиотека

Неизв.

Неизв. - Анди Макдермът Нина Уайлд и Еди Чейс 5 Операция Озирис

Неизв. - Анди Макдермът Нина Уайлд и Еди Чейс 5 Операция Озирис

Засегнатото от ерозията лице на Сфинкса наблюдаваше безстрастно Мейси Шариф, докато тя преминаваше пред ог­ромните му каменни лапи. Тя хвърли само бегъл поглед към древния паметник - за двете седмици, откакто беше тук, Сфинксът и пирамидите зад него се бяха превърнали от ве­личествени чудеса в обикновен фон за работата, която изоб­що не отговаряше на очакванията ѝ.
Неизв. - Анна Бо Помни

Неизв. - Анна Бо Помни

Я думала, что бежала от самого страшного в жизни, когда я только бежала ему на встречу. Найдя работу в одной из лучших компаний в стране, я даже не предполагала, что она может оказаться последней работой для меня. И все это из-за Дарка Смита. Мой секрет, мой страх, мое тайное желание, все это заключается в этом имени, Дарикард. Но пока он не помнит меня, я в безопасности.
Неизв. - Л. Рон Хабърд Страх

Неизв. - Л. Рон Хабърд Страх

Понякога редакторите се срещат с толкова майсторски написани истории, че за тях е неизмеримо удоволствие да ги представят на читателите. „Страх" е такова произведение. И нещо повече - не само привлекателно за читателите, но и вдъхващо страхопочитание у най-добрите автори. От Рей Бредбъри до Айзък Азимов то заслужи рядко срещани похвали като незабравима, неподвластна на времето класика.
Неизв. - Сара Адисън Алън Изгубеното езеро

Неизв. - Сара Адисън Алън Изгубеното езеро

Влажният нощен въздух разпръскваше искрици като от огниво от лампите. Аби Пин залитна отново, засмя се и хвана Джордж под ръка. Плочките по тротоара бяха повдигнати от корените на отдавна отсечени стари липи. Джордж крачеше уверено, но обувките с токчета на Аби я затрудняваха и тя стъпваше нестабилно - троп-троп-пауза-залитане - все едно е пияна или изпълнява неритмичен танц.
Неизв. - Уилям Пол Йънг Кръстопът

Неизв. - Уилям Пол Йънг Кръстопът

- Мога да испеку вам някого? Нима ми кадваш, че мога да избера, когото си пожелая1 - Мислите му веднага се вършеха върху собственото му беужнунено тяло в интензивното отделение на болницата.

ЭЛЕКТРОННАЯ БИБЛИОТЕКА PROFILIB © 2012–2017

Генерация страницы: 0.0001 сек
SQL-запросов: 0